لیست اختراعات امير حسين جوادي
اين محصول ميتواند مشكل دندانپزشك در اندازه گيري ميزان تراش حين و پس ازانجام تراش را حل كند و دندان پزشك به راحتي ميتواند در هر قسمت از تراش كه باشد با اين وسيله از ميزان زاويه تراش اطلاع پيدا كند اين وسيله از 3 جز اصلي (ثابت متحرك و پيچ ) تشكيل شده است . در ابتدادستگاه را بر روي دندان منطبق ميكنيم سپس قسمت افقي بخش ثابت را روي سطح اكلوزال دندان قرار ميدهيم سپس سوزن نوك بخش متحرك را بر روي ديواره تراش خورده قرار ميدهيم . زاويه تراش در قسمت مدرج نمايش داده ميشود.
1)عنوان اختراع : توليد فيلم پلي اتيلن سبك با پوشش نانوساختار رس جهت كاهش نفوذپذيري اكسيژن و افزايش عمر ماندگاري محصول غذايي 2)زمينه فني اختراع : بخش ب : انجام عمليات مختلف؛ حمل و نقل و ترابري و بسته بندي زير بخش: فناوري ساختارهاي ذره بيني، نانو فناوري (بسته بندي نانو) 3)مشكل فني : 1- زمان ماندگاري در فيلم هاي بسته بندي متداول در بازار كوتاه مي باشد. 2-هزينه بالاي استفاده از فيلم هاي چند لايه به منظور جلوگيري از نفوذ هوا، نور و رطوبت به داخل بسته بندي 3-نبود تكنولوژي توليد فيلم چند لايه مقاوم 4-توده شدن نانو ذرات رس در ماتريس پليمري در روش هاي اختلاط مذاب و جامد جهت توليد فيلم نانوكامپوزيت مقاوم در برابر نفوذ اكسيژن 5-نبود استانداردهاي دقيق در رابطه با سازگاركننده هايي كه در روش هاي بالا است. اساس راه حل ارائه شده : الف) حذف ساير فرآيندها و جايگزيني بسته بندي مقاوم در برابر نفوذ اكسيژن به منظور كاهش هزينه ها ب) بسته بندي مقاوم در برابر نفود اكسيژن، مانع از عبور اكسيژن از محيط بيرون به داخل بسته بندي شده، در نتيجه افزايش زمان ماندگاري و كاهش هزينه هاي ناشي از چند لايه شدن بسته بندي را در پي خواهد داشت. ج) استفاده از روش لايه نشاني با كرونا به منظور افزايش يكنواختي و پراكندگي نانوذرات بر روي سطح كامپوزيت كه موجب كاهش مصرف نانوذرات رس و در عين حال باعث يكنواختي بيشتر مي شود. د) در مقايسه با روش هاي مخلوط سازي، به دليل اينكه در روش پيشنهادي نانو ذرات رس بر روي لايه بيروني لايه نشاني شده است، احتمال ورود نانوذرات به داخل ماده غذايي شير تقريبا صفر مي باشد. كاربرد اختراع : اين اختراع براي تمامي پليمر هايي كه قابليت رول شدن دارند و براي تمامي بسته بندي هايي كه بايد نسبت به عبور اكسيژن مقاوم باشند در مصارف غذايي و دارويي قابل اجرا شدن است.
عنوان اختراع:استفاده از روش تفجوشي پلاسماي جرقه اي(SPS) بمنظور اعمال پوشش مواد فلزي و سراميكي هدف از اين اختراع ايجاد يك پوشش همگن و يكنواخت روي زير لايه هاي مختلف است. زمينه فني اين اختراع در رابطه با علم مواد و متالورژي و مهندسي سطح مي باشد. در اين اختراع از تكنيك تفجوشي پلاسماي جرقه اي(SPS)بمنظور ايجاد پوشش هاي همگن ،يكنواخت يك لايه و چند لايه استفاده گرديد. پوشش ها كاربردهاي بسيار زيادي از نظر جنبه هاي زينتي و حفاظتي دارند. از جمله مهمترين پوشش هايي كه در صنايع مختلف كاربرد دارند مي توان به پوشش هاي مقاوم به خوردگي ، مقاوم به سايش و پوشش هاي مورد استفاده براي كاربردهاي دما بالا(سد حرارتي) اشاره كرد. مواد مورد استفاده براي ساخت پوشش سد حرارتي در اين اختراع عبارتند از YSZبه عنوان پوشش بالايي ،NiCrAlY به عنوان پوشش مياني و Inconel 738به عنوان زير لايه همچنين به منظور ساخت پوشش ضد خوردگي از NiCrAlY به عنوان پوشش و از فولاد ضد زنگ 316 به عنوان زير لايه استفاده گرديد. اين اختراع يك روش كاملا جديد براي توليد انواع پوشش هاي فلزي و سراميكي مي باشد.از جمله پوشش هايي كه شامل يك لايه پوشش سراميكي (فوقاني ) و يك لايه پوشش سراميكي (مياني) است پوشش هاي سد حرارتي است . روشهاي معمول جهت ايجاد اين نوع از پوشش ها شامل روشرسوب دهي فيزيكي از فاز بخار و روش پاشش حرارتي توسط اسپري پلاسمايي اتمسفري (APS) مي باشد. در روش تفجوشي پلاسماي جرقه اي (SPS) تمام لايه هاي پوشش در يك مرحله ايجاد ميشوند توليد ساختاري كاملا چگال در مدت زمان بسيار كم (بين 5 تا 20 دقيقه) از جمله مهمترين خصوصيتهاي اين روش است.
بحران انرژي و افزايش قيمت حاملهاي انرژي باعث شده است تا بزرگترين دغدغه دولتمردان امروز استفاده بهينه از هر گونه انرژي در حال هدر رفتن و تبديل آن به انرژي مفيد باشد. از اين رو شناسايي محل هاي اتلاف انرژي و نحوه تبديل آن يكي از علوم نوين و رو به توسعه است . در اين اختراع متروها و محل هايي است كه داراي تعداد پله زياد و همپچنين حجم بالاي رفت و آمد در طول مدت كاري مي باشد. به طور متوسط هر فرد در هنگام بالا رفتن و پايين آمدن از هر پله معادل وزن نيرو به سطح زمين وارد كرده كه تماما اين نيرو در مقابل نيرو عكس العمل سطح خنثي شده و از بين مي رو. حال اگر بتوان ميزان اندكي از اين نيرو مستهلك را بازيابي و به نيروي مفيد تبديل كرد. با توجه به نرخ بالاي رفت و آمد ميزان قابل توجهي از انرژي نو و پاك قابل دست يا بيست . اين اختراع به بررسي به كار بردن تعداد زيادي ترانسديوسر كريستالي با توانايي تبديل تنش سطحي به ولتاژ الكتريكي و محاسبات تخميني ميزان برق توليدي در مترو يا به كار بردن اين پله ها خواهد پرداخته شده است. برق توليدي با استفاده از مدارات واسط قابليت ذخيره سازي و مصرف همزمان را داراست به گونه اي كه در صورت تردد بالا نفرات و تعداد پله هاي زياد تا 20 درصد برق روشنايي محيطي و تا 10 درصد علائم هشدار دهنده قابليت استفاده از اين برق را دارند همچنين در مواقع پر رفت آمد ذخيره سازي نيز مي تواند انجام شده و در مواقعي كه آمد و شد كاهش مي يابد از اين برق ذخيره شده استفاده بهينه انجام خواهد پذيرفت. در صورت افزايش سطح موثر حتي مي توان به عنوان برق اضطراري در هنگام بروز خاموشي هاي ناگهاني پيش بيني نشده و بلند مدت نيز از آن استفاده كرد.
آب يكي از پارامترهاي مهم در توسعه كشورهاست به گونه اي كه ميزان دسترسي به آب سالم از شاخص هاي مهمي است كه مي تواند نمايانگر شكاف ميان كشورهاي پيشرفته و عقب مانده باشد. با ورود فناوري هاي نوين از قبيل زيست فناوري و نانو فناوري، مواد و راهكارهاي جديدي براي تصفيه آب و نيز آب و فاضلاب هاي صنعتي و كشاورزي معرفي شده است. راكتور تصفيه پساب شهري توليد شده قابليت كار در محل هاي مختلفي را داراست كه از آن جمله مي توان به صنايع غذايي، مزارع كشاورزي و حتي مصارف خانگي اشاره نمود. راكتور تصفيه پساب شهري بر پايه نانو فوتوكاتاليست اكسيد تيتانيم ساخته شد. اساس كار راكتورهاي حاوي TiO2 تشكيل زوج الكترون - حفره مي باشد. با توجه به اينكه Tio2 داراي گاف انرژي 3.2ev است از لامپ UV براي تامين انرژي انتقال زوج الكترون حفره استفاده شد. پوشش نانومتري و نانو ساختار اكسيد تيتانيم روي لوله شيشه پيركس به روش محلول دوغابي داده شد. اسيدشويي و فعال سازي سطح لوله به منظور بهبود اتصال پوشش قبل از پوشش دهي اعمال شد. عملميات حرارتي در دماي 550 درجه سانتيگراد به مدت 1 ساعت در اتمسفر هوا انجام شد تا فاز آناتاز اكسيد تيتانيم استحصال شود. نصب راكتورانجام شد. جهت سنجش عملكرد راكتور آزمون هايي در زمانهاي مختلف و در شرايط خاموشي و روشني لامپ UV انجام شد. نتايج حاكي از توانايي راكتور در تخريب آلاينده آلي رودامين B بود رفتار راكتور براي سيكل هاي متوالي بررسي شد و نتايج حاكي از تكرارپذيري راكتور بود. رفتار كينتيكي و عمل راكتور بصورت رابطه رياضي ؟؟ براي راكتور ساخته شده پردازش شد. راكتور تصفيه آب ساخته شده قادر به تصفيه 1500 ميلي ليتر آب آلوده به مواد آلي با غلظت 60ppm در زمان 8 ساعت و در شرايط تابش uv مي باشد.
موارد یافت شده: 5